Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Drive-through Racking: Η καλύτερη επιλογή για τη βελτίωση της χρήσης αποθήκης

επιχείρηση Νέα
Drive-through Racking: Η καλύτερη επιλογή για τη βελτίωση της χρήσης αποθήκης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Drive-through Racking: Η καλύτερη επιλογή για τη βελτίωση της χρήσης αποθήκης

Όταν διαχειρίζεστε την αποθήκη σας, η επιλογή των ραφιών είναι πολύ σημαντική.Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ράφια, αλλάράφια κίνησηςείναι μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί.Μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητα αποθήκευσης και την αποτελεσματικότητα των αποθηκών.Αυτό το άρθρο θα παρέχει μια εις βάθος ματιά στα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τη δυνατότητα εφαρμογής των rack-through rack και θα σας δώσει συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό για την αποθήκη σας.

 

 

Εδώ είναι το περίγραμμα:

1. Τύποι κίνησης σε ράφια

2. Πλεονεκτήματα της κίνησης σε ράφια

3. Πώς να επιλέξετε τη σωστή μονάδα ραφιών για την αποθήκη σας

 

 

Τι είναι το drive στο racking;

Το Drive-through racking είναι μια λύση αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας που αυξάνει τη χωρητικότητα αποθήκευσης και την αποτελεσματικότητα της αποθήκης.Χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα για να μετακινούνται μεταξύ των ραφιών και ο οδηγός ελέγχει για να τοποθετήσει τα αγαθά στην επιθυμητή θέση.Αυτός ο τύπος ραφιών είναι κατάλληλος για αποθήκες που απαιτούν πολύ χώρο αποθήκευσης και έχει μεγάλο ύψος στοίβαξης.

 

 

Τύποι κίνησης σε ράφια

Υπάρχουν δύο τύποι rack drive-on: rack drive-on μονής κατεύθυνσης και rack drive-on διπλής κατεύθυνσης.

Μονόδρομη οδήγηση στο ράφι: μπορεί να εισέλθει και να βγει μόνο από μία κατεύθυνση και τα εμπορεύματα πρέπει να βγαίνουν από την αποθήκη στο ίδιο άκρο.

Αμφίδρομη οδήγηση στο ράφι: μπορεί να εισέλθει και να βγει από δύο κατευθύνσεις και τα εμπορεύματα μπορούν να βρίσκονται έξω από την αποθήκη σε διαφορετικά λιμάνια.

 

 

Πλεονεκτήματα της κίνησης σε ράφια

Τα ράφια κίνησης είναι ανώτερα από τα παραδοσιακά ράφια από πολλές απόψεις, εδώ είναι μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα:

Βελτιώστε την πυκνότητα αποθήκευσης

Τα ράφια κίνησης έχουν πολύ υψηλή πυκνότητα αποθήκευσης επειδή μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλο αριθμό προϊόντων σε πολύ περιορισμένο χώρο.Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να στοιβάζονται πολύ ψηλά χωρίς να διακυβεύεται η πρόσβαση σε αγαθά.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα των μεταφορών

οοδηγώ σε ράφιαμπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα μεταφοράς των εμπορευμάτων στην αποθήκη.Δεδομένου ότι μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ των ραφιών, τα αγαθά μπορούν να μεταφερθούν στην επιθυμητή τοποθεσία πιο γρήγορα.

Βελτιώστε την αποδοτικότητα της εργασίας

Τα ράφια κίνησης αυξάνουν την παραγωγικότητα επειδή αποθηκεύουν και ανακτούν τα αγαθά πιο γρήγορα.Επίσης, μειώνουν τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για τη μετακίνηση αγαθών.

ευκαμψία

Η μονάδα στο ράφι μπορεί να αναδιαταχθεί και να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες της αποθήκης.

Καταλληλότητα rack-through

Τα ράφια Drive in είναι κατάλληλα για αποθήκες που απαιτούν αποθήκευση υψηλής πυκνότητας.

 

Τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογής είναι:

Ψυγμένη αποθήκη

Τα ράφια κίνησης είναι ιδανικά σε αποθήκες ψύξης, επειδή μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων ψύξης σε μεγάλα ύψη στοίβας χωρίς να διακυβεύεται η αποθήκευση και η πρόσβαση.

φαγητό και ποτά

Οι σχάρες κίνησης είναι επίσης ιδανικές για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.Μπορούν να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ποτών βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση της αποστολής και της εργασίας και διασφαλίζοντας την ακριβή διαχείριση του αποθέματος.

Φαρμακευτική βιομηχανία

Τα rack-through είναι επίσης πολύ κατάλληλα στη φαρμακοβιομηχανία, καθώς μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλο αριθμό φαρμάκων και ιατρικών συσκευών και μπορούν να εξασφαλίσουν σταθερή θερμοκρασία και υγρασία στο περιβάλλον αποθήκευσης.

 

 

Πώς να επιλέξετε το σωστό rack-in για την αποθήκη σας

Ακολουθούν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το σωστό rack-in για την αποθήκη σας:

απαιτήσεις αποθήκευσης

Αρχικά, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο και την ποσότητα των αγαθών που πρέπει να αποθηκεύσετε.Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε και τον τύπο και το ύψος των ραφιών που χρειάζεστε.

μέγεθος αποθήκης

Δεύτερον, το μέγεθος και το σχήμα της αποθήκης σας πρέπει να ληφθούν υπόψη.Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσα ράφια χρειάζεστε και πού να τα εγκαταστήσετε.

επιλογή οχήματος

Είναι επίσης απαραίτητο να προσδιορίσετε τον τύπο και το μέγεθος του ηλεκτρικού οχήματος που θα χρησιμοποιήσετε.Αυτό θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της ελάχιστης απόστασης και ύψους μεταξύ των ραφιών.

απαιτήσεις εξοπλισμού

Τέλος, πρέπει να εξεταστεί ο απαιτούμενος εξοπλισμός και λογισμικό, όπως συστήματα διαχείρισης ραφιών, συστήματα ελέγχου ηλεκτρικών οχημάτων κ.λπ.Αυτές οι συσκευές και το λογισμικό μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της εργασίας και να μειώσουν το κόστος εργασίας.

 

 

Συμπερασματικά

Ράφια κίνησηςείναι μια εξαιρετική λύση για αποθήκες που απαιτούν αποθήκευση υψηλής πυκνότητας.Μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα αποθήκευσης και την αποτελεσματικότητα των αποθηκών και είναι κατάλληλα για πολλές βιομηχανίες, όπως ψυκτικές αποθήκες, τρόφιμα, φάρμακα κ.λπ. Παράγοντες όπως οι απαιτήσεις αποθήκευσης, το μέγεθος της αποθήκης, η επιλογή οχήματος και οι απαιτήσεις εξοπλισμού πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του κατάλληλο ράφι για την αποθήκη σας.

Η NOVA είναι μια κινεζική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και επεξεργασία ραφιών drive-in, καλώς ήρθατε να συνεργαστούμε.

 

Χρόνος μπαρ : 2023-08-31 11:14:37 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jerry

Τηλ.:: 13705159108

Φαξ: 86-25-51873970

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 9ο πάτωμα, που χτίζει 1, κέντρο Zijinxivheng, No.118, ολυμπιακό ST, Ναντζίνγκ

Διεύθυνση Εργοστασίου:- Όχι, όχι.26, οδός Zhonghuan, ζώνη ανάπτυξης Binjiang, περιοχή Jiangning, Nanjing, Κίνα